За Нас

Форест Паркет Интернешънъл ЕООД е семейна компания създадена в началото на 90-те години като производител на свежо-нарязана дървесина от орех, дъб и череша.

1996- Производство на приклади за пушки

Компанията стартира производство на приклади за пушки и карабини от орехова дървесина. За производството на заготовките се използва висококачествена дървесина от орех която се класифицира в 5 категории спрямо шарката на дървото, която след обработка ще допринесе за неповторимостта на всяко едно оръжие.

2000- Производство на Масивен Паркет

Увеличаване на производствения капацитет. Под ръководството на мажоритарния собственик, компанията придобива ново предприятие с площ от 100 000м2 и производствени площи от 6000 м2 на които са разположени административна сграда, производствени халета и складова база. По това време необходимостта от разширяване и разрастване на производството води то трансформирането на компанията от производител на свежо-нарязана дървесина в производител на подови настилки от масивна дървесина.

2001-2003- Производство на Индустриален Паркет

Инсталиране на автоматизирани сушилни камери с капацитет 150м3 и линия за производство на паркет. Благодарение на иновативността и предприемаческите умения на мажоритарния собственик компанията се развива с бързи темпове. През този период компанията инвестира в поточна линия за производство на индустриален и мозаичен паркет. Изградено е екологично производство, при което отпадъчния материал е сведен до минимум.

2006 – 2010- Производство на Мебели

Модернизациране и създаване на ново производство. Изграден е нов завод специализиран в производство на мебели от масивна дървесина- дъб,орех както и от МДФ.

Философия
естествен паркет

За Екологичен начин на живот. 

Ние сме надежден партнъор за търговци на едро, архитекти,, дизайнери и строители. Ние градим успешно бъдеще, предлагайки на нашите клиенти широка гама от паркетни продукти както и мебели от масивна дървесина. Тясната връзка с клиентите и отговорността ни към запазване на околната среда са основната ни цел в това начинание.Ние предлагаме на нашите партнъори и доставчици платформа за работа както на вътрешния така и на международния пазар. Нарастващият успех на нашите продукти се дължи на дългогодишния опит в производството на качествени подови настилки. Успешното съчетание на традиция и иновация гарантира широка гама от продукти, които отговарят на всички нужди и изисквания на клиентите.
Благодарение на експертно мнение и познавайки съвременните изисквания на пазара ние винаги се фокусираме върху нуждите на клиента. Затова отделяме голяма внимание на производствения процес: от внимателното подбиране на суровината и запазването на околната среда, до крайния продукт и перфектно облужване.
Нашата страст, отдаденост към това което правим, и иновативна енергия ни прави това което сме днес: една успешна семейна компания за производство на паркет и мебели стремяща се да предостави PREMIUM качество на своите клиенти и перфектното решение за подови настилки от дърво. Когато става въпрос за паркет, ние поставяме нови стандарти предлагайки удобство и комфорт.

Вашият дом е уникален сам по себе си, както и паркета който избирате за него. Модерен,еклсузивен,практичен,безопасен, уютен за живеене. Форест Паркет Интернешънъл ЕООД ви предлага всичко това с широка гама от продукти. От интериорни то екстериорни решения, ние ще ви помогнем да направите най-добрият избор за вашият комфорт и удобство. Създайте вашият оазис с нашият нов подход за дизайн. Ние гледаме на дома си като произведение на изкуството, където традизионното занаятчийство и съвременен нюх се срещат за създаването на взимаща дъха атмосфера.

Certification

CE маркировката позволява свободното движение на продукти на европейския пазар, като показва тяхното съответствие с изискванията на правото на ЕС. Като поставя маркировка CE върху даден продукт, производителят декларира на своя собствена отговорност, че този продукт отговаря на всички законови изисквания за тази маркировка. Това означава, че продуктът може да бъде продаван в Европейското икономическо пространство (ЕИП – включва 28-те страни от ЕС и страните от Европейската асоциация за свободна търговия (ЕАСТ) – Исландия, Норвегия и Лихтенщайн). Същото се отнася и за продукти, произведени в други страни и продавани в ЕИП.