View 12 24 48 Showing 25-35 of 35 Results
View Cart Product successfully added to your cart.
1
2

Онлайн Магазин за Паркет

Знаем ,че взимате на решение при закупуването на нов паркет е трудно. Обикалянето по търговките обекти за паркет изисква много свободно време и средства. Затова ние от Форест Паркет Интернешънъл ЕООД създадохме Онлайн Магазин за Паркет за по-голямо удобство на нашите клиенти. С онлайн магазина за паркет ние предлагаме бързо и ефективно обслужване- от взимането на заявката до монтажа на паркетът. Вече няма нужда да обикаляте магазните в търсене на най-добрата подова настилка за Вас. Ние гарантираме най-ниските цени на паркет в България и най-високо качество.

Има много причини поради които да закупите новия си паркет от Форест Паркет Интернешънъл ЕООД.

Професионален Опит

Повече от 20 години ние сме надежден партнъор за търговци на едро, архитекти,, дизайнери и строители. Ние градим успешно бъдеще, предлагайки на нашите клиенти широка гама от паркетни продукти както и мебели от масивна дървесина. Тясната връзка с клиентите и отговорността ни към запазване на околната среда са основната ни цел в това начинание.Ние предлагаме на нашите партнъори и доставчици платформа за работа както на вътрешния така и на международния пазар. Нарастващият успех на нашите продукти се дължи на дългогодишния опит в производството на качествени подови настилки от масив-масивен паркет,индустриален паркет,паркет мозайка,многослоен паркет,фигурален паркет,ламелен паркет,стъпала и стълби от масив. Успешното съчетание на традиция и иновация гарантира широка гама от продукти, които отговарят на всички нужди и изисквания на клиентите. Благодарение на експертно мнение и познавайки съвременните изисквания на пазара ние винаги се фокусираме върху нуждите на клиента. Затова отделяме голяма внимание на производствения процес: от внимателното подбиране на дървесина и запазването на околната среда, до крайния продукт и перфектно обслужване.

Ние Ви предлагаме най-ниските цени на паркет

Форест Паркет Интернешънъл ЕООД е фирма която директно работи с клиентите си, без комисионери. Фирмата самостоятелно добива и обработва дървесината до крайният продукт. Ние не плащаме допълнителни разходи като наем за голям шоурум,а направихме за Вас клиентите Онлайн Магазин за паркет където цените са дори още по-ниски. Това ни позволява да Ви направим най-добрата оферта на пазара за подови настилки от масив. Ние знаем че нашите цени са ниски и атрактивни, следим пазарната цена на масивният паркет и ако видите по-ниска цена от нашите продукти ( в някой друг онлайн магазин ) гарантираме Ви че нашета цена ще е по-ниска.

Паркет на склад

Всички видове паркет които предлагаме в нашият Онлайн Магазин за паркет ги имаме на склад. Това означава бързo обработване на заявката и бърза доставка. Повечето магазини не държат стока на склад което забавя значително доставката. Разполагаме със складова база с над 10 000м2 паркет на склад.