• Маси от Масив
     

Маси от Масив

Untitled-12

Трапезна маса от Орех за 8 човека изработена от 100% първокачествена масивна дървесина. Съчетавайки традиционни детайли и модерен дизайн трапезните маси заемат централна част от вашият дом. Правоъгълната форма на плота се съчетава със два масивни крака подчертани с колонни елементи. Натуралният финиш придава естетическата красота на ореховата дървесина. Масите от масив гарантират трайност и издръжливост във времето.

(D)100 x (W)200/240 x (H)76

Untitled-13

Трапезната маса от Орех е подходяща за всякакъв повод, от семейни вечери до партита с приятели. Това е чудесен артикул за всяка трапезария съчетавайки модерен стил и натуралната красота на дървото.

Диаметър 110 см x (H)76 см

Дебелина на плота: 40мм

Untitled-1

Трапезна квадратна маса за 4 човека, която предлага елегантен стил на изработка. Масате е направена от 100% орехова дървесина от клинозъбно-съединени плотове което я прави здрава и устойчива във времето. Дизайнът на маса е изчистен и приляга на всеки един интериор. Финишът е натурален цвят масло или лак и подчертава неповторимата красота на ореховата дървесина.

D)80 sm x (W)80 sm x (H)76 sm

Untitled-1

Вашата всекидневна ще изглежда напълно допълнена с тази кръгла масичка за кафе от орех .Този традиционен дизайн ви гарантира пълен уют във вашия дом.Солидната конструкция от масив гарантира , че може да се насладите на този артикул години наред.

Диаметър: 110 sm x 46 sm (H)

Дебелина на плота: 40мм

Untitled-1

Холната масичка е изработена от 100% орехова дървесина с правоъгълна форма и изчистени линии. Помощният рафт е идеално място за съхранение на списания, книги и декоративни елементи. Тесктурата на дървото и натуралния финиш внясят уют и топлина във всяка всекидневна.

(W) 120cm x (H) 50cm x (D) 70cm

Untitled-1

Тази кръгла маса от дъб има модерен и стилен дизайн.Съвременната форма е изискана добавка към вашата всекидневна.Както можете удобно да пиете кафето си рано сутрин може удобно да се настаните и да сервирате своите напитки за вашето семейство или приятели.

Диаметър: 80 sm x 46 sm (H)

Дебелина на плота: 40мм

9856

Трапезна маса за 6 човека изработена от 100% естествена дървесина Дъб от най-добро качество, което означава че се допускат малки чепчета до 3мм за да подчертае характера на естествената дъбова дървесина. Масата е ръчно изработена от масивна дървесина в естествен цвят. Покритието може да е масло или лак според предпочитнията на клиента. Краката на масата са тънки и елегантни. но в същото време осигуряват стабилност и здравина на масата.

180cm x 90cm x 78.5cm