parketi.bg – МАСИВЕН ПАРКЕТ | Parketi.bg- Индустриален Паркет- Избор на дизайн
МАСИВЕН ПАРКЕТ
28.09.2015
|
от iseko

Индустриален Паркет – Избор на дизайн

Индустриалният Паркет е вид паркет от масивна дървесина, който е икономичен, модерен и много стабилен и устойчив на натоварвания. Индустриален Паркет се изработва от твърда дървесина най вече от Дъб,Орех,Череша,Мербо,Тик със дебелина от 10 до 23 мм и се състои от успоредно наредени ламели със широчина на ламелите 8 – 10 мм. Дължината на ламелите е 160 – 250 мм. Определен бой ламели се слепват заедно, за да образуват плочи с ширина 300мм-552мм или 160мм. Монтажът е бърз и лесен- лепене,циклене и лакиране/омасляване. Индустриалният паркет може да се монтира в паралелна шарка тип килим или да се нареди на квадрати в зависимост от предпочитанията на клиента.
Благодарение на констукцията си от тесни ламели запелепени успоредно един до друг се създава висока плъчност на дръвесината и по този начин индустриалният паркет има много-добра механична якост. Тези свойства са му спечелили името Индустриален Паркет. Крайният резултат от монтирането на този тип подова настилка настилка е много впечатляващ и предоставя уникален и модерен дизайн.

Основните предимства на индустриалният паркет са:

– Подходящ за търговски и жилищни сгради.
– Стабилна и механично здрава подова настилка
– Висока механична якост – подходящ за всякакъв вид натоварвания
– Без сглобки за нут и перо- може да се цикли многократно по цялата основа на паркета до замазка.

– Може да се лепи върху паркет,шпертплат,плочки,мрамор,OSB

– Шумоизолатор
– Лесен за подръжка и подмяна на елементите ако е необходимо
– Модерна визия
– Предлага се в гама от европейски дървесни видове, които варират от богатите червени цветове като дъб, ясен и череша до по-тъмните цветове на екзотичен Тик и Орех.
– Приложение- спортни зали с голям трафик,летища,частни жилища,офиси,фитнес зали.Поради различните нюанси на дървесината Индустриалният Паркет е станал популярна подова настилка сред архитекти,интериорни дизайнери, и в момента все повече се използва за интериорни решения на частни жилища,предлагайки новаторски харктер на интериора.

– Съобразен с околната среда: Индустрилният паркет се изработва от остатъчният материал на дървото. Това позволява пълноценното използване на дървесината без да има отпадък.

http://parquetinternational.com
2014-06-20_191222  wooden-sports-flooring-multipurpose-gyms-1924-4981873

За

Оставете Коментар